Labdarúgás

2024.04.04. 15:51

Rudics János ül le a Bácsalmás Kispadjára

A vármegyei első osztályban sereghajtó Bácsalmás vezetőedzője, Teslic Igor a hétvégi, Kalocsán elszenvedett vereséget követően beadta a lemondását. A bácsalmási vezetőség a lemondást elfogadta, így a következő hétvégi mérkőzésen, illetve a tavaszi idény végéig Rudics János irányítja a PVSE gárdáját.

Vincze Miklós

Teslic Igor 2020 nyarán foglalta el a Bácsalmási PVSE kispadját. 

Rudics János a kép jobb oldalán a Kunszállás-Bácsalmás összecsapáson
Fotó: Bús Csaba

A csapat, amely a 2019/20-as, a járványhelyzet miatt befejezetlen bajnokság 19., utolsónak bizonyult fordulójában a sereghajtó pozícióban állt, a délvidéki mester vezetésével a 2020/21-es idényben a 7., a rá következő bajnokságban szintén a 7., a 2022/23-as idényt pedig a 4. helyen zárta. A 2023-as ősz azonban nem úgy sikerült, ahogy a bácsalmásiak – vezetők, szurkolók, játékosok egyaránt - várták, a csapat sereghajtó pozícióban zárt. A tavaszi idény eddig eltelt időszaka sem bizonyult eredményesebbnek, így Teslic Igor kedden beadta a lemondását, amit a vezetőség elfogadott, a felek barátságban váltak el egymástól. 

Az élet ugyanakkor természetesen nem áll meg, a PVSE ezen a hétvégén a Kecskeméti LC-t fogadja. Azon a mérkőzésen, valamint a tavaszi idény hátralévő részében Rudics János ül le a bácsalmási kispadra. A harmincnyolc éves Rudics János kiválóan ismeri a helyi viszonyokat, a vérében szinte fekete-fehér vér folyik, hiszen egyetlen hartai kitérőt leszámítva a teljes labdarúgó pályafutása Bácsalmáshoz köti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában