Kézilabda

2024.04.06. 09:43

Cegléd után a Tata ellen vív nagyon fontos mérkőzést a Kézilabda Kecskemét

Továbbra is nagyon nehéz helyzetben van a Kézilabda Kecskemét férfi NB I/B-s csapata, mely nem tud kijönni a tavasz eleje óta tartó negatív spirálból. A kecskemétiek a Ceglédtől is kikaptak, most pedig Tatán kellene elkezdni a pontok gyűjtögetését.

Nyitray András

Tóth Norbert együttese a téli távozók tükrében alaposan meggyengült, ami az eredményeken is érződik. A Kecskemét legutóbb Ceglédet fogadta, de ott sem tudott újra pontot, pontokat szerezni. A stabil középcsapatnak számító Cegléd a mérkőzés elejétől kezdve kézbe vette az játék irányítását, de a vendégek ekkor még a fiatalos lendületnek is hála, tartani tudták a lépést. Három góllal is elléptek a vendégek, de a szünetre ez végül egyre olvadt, 14–15-re vezettek. Mivel a keret nem túl bő, a második félidőben szoktak jelentkezni a problémák is, így történt ezúttal is. Fokozatosan növelte a különbséget a Pest vármegyei gárda, mely végül 28–35-re nyert, még nehezebb helyzetbe sodorva ezzel a hazaiakat. 

kézilabda, mérkőzés, Kézilabda Kecskemét
Horváth Andorék egyre nagyobb bajban vannak
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A Kecskemét egyre távolabb kerül a bennmaradó helyektől, visszacsúszott a 15. helyre és nyolc pontot kellene ledolgozni úgy, hogy tavasszal még egy sem jött össze. Legközelebb a szintén nehéz helyzetben lévő Tatához utazik a gárda, ha ott sem sikerül pontokat szerezni, nagy eséllyel meg kell békélnie a kiesés tudatával a csapatnak. A tatai bajnoki szombaton 18 órakor kezdődik a Güntner Arénában majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában