Kézilabda

2024.04.06. 21:55

Nem adott esélyt a Tata a Kézilabda Kecskemétnek

A férfi NB I./B 24. fordulójában a Kézilabda Kecskemét a Tatai AC vendége volt szombaton. A hírös városiak mélyrepülése tovább tart, ezúttal is pont nélkül maradt Tóth Norbert csapata.

Nyitray András

A Tata hatalmas elánnal kezdte a mérkőzést, alig hét perc alatt 6–0-ra húzott el a hazai csapat, ezen a vendég időkérés sem tudott igazán lassítani. A 8. percben Deák szerezte a kecskemétiek első gólját, de alig negyedóra után máris tíz gól volt a különbség, 13–3-ra ment el a Tata. A Kecskemét a folytatásban egyetlen pozitívumot könyvelhetett el, szünetig már nem nőtt a különbség, így végül 22–12-es eredménnyel vonulhattak el a pihenőre a felek. 

Kézilabda Kecskemét, mérkőzés
Csuzi Milán három találatig jutott ezúttal
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A második félidőben a Tata is igyekezett forgatni keretét a biztos előny tudatában, így némileg szorosabban alakult az eredmény, a vendégek a második félidőt végül legalább egálra kihozták. 

Tatai AC–Kézilabda Kecskemét 37–27 (22–12) 
Tata. V: Fekete, Hajdu 
Tata: Huber 5, Zatureczki 5 (1), Tass 4, Sárosi 3 (1), Nkousa 3, Nényei 3 (1), Valler 3 (1), Kiss M. 3, Katus 2, Körtélyesi 2, Kretz 2, Gajdos 1, Molnár M. 1, Hajós (k), Hermann (k). vezetőedző: Márton Ádám 
Kecskemét: Horváth A. 6, Deák 5, Bózsa 4, Tóth B. 3 (1), Csuzi 3, Forgács 3, Fodor 1, Francia 1, Papp 1, Tóth F., Horváth B., Sárközi (k), Kucsera (k), Molnár M. (k). Vezetőedző: Tóth Norbert 
Kiállítások: 6 ill 2 perc. 
Hétméteresek: 7/4 ill. 3/1. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában