Futsal

2024.02.01. 14:00

Váratlan vereséget szenvedett a ScoreGoal

Az SG Kecskemét Futsal tartalékcsapata az NB III.-as bajnokságban a szegedi SZTE-t fogadta szerda este. A szoros csatát végül némi meglepetésre a vendégek nyerték meg. 

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba

Meglehetősen tartalékos összetételben lépett pályára ezúttal a hazai gárda, mely csupán három cserével állt fel a szegediek elleni derbire. A papírforma ugyan hazai diadalt ígért, de a vezetést a 12. percben Boss Nico révén a vendégek tudták megszerezni. A Kecskemét küzdött és akart, ennek eredményeként Hajnal révén a félidő utolsó percében egyenlítettek. Nem elég későn azonban, mert a vendégeknek még volt válasza, Boss második góljával a vendégek vonultak előnnyel a szünetre. Bár a második félidőben mindkét oldalon akadtak sanszok, újabb gól nem született, így a Szeged nagyon értékes három ponttal távozott Kecskemétről. 

A ScoreGoal legközelebb az éllovas Mórahalom ellen lép pályára, ugyancsak hazai környezetben. Azt a mérkőzést jövő hét szerdán, 19 óra 30 perckor rendezik a Dunszt Ferenc Emlékcsarnokban. A kecskemétiek vereségük ellenére továbbra is a harmadik helyen állnak. 

ScoreGoal–SZTE EHÖK SE 1–2 (1–2) 

Kecskemét. V: dr. Tapodi (Szalai Sz., Juhász M.) 

ScoreGoal: Papp - Hajnal, Gondi, Récsei, Beregszászi. Csere: Gádpár, Nádudvari, Nagy L. 

SZTE: Mészáros - Zatykó, Boss, Schneider D., Szántó. Csere: Molnár G., Gonda, Farkas B., Palakovics, Rákóczi, Farkas D. Bellán. 

Gól: Hajnal (20.) ill. Boss (12., 20.) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában