Úszás

2024.02.26. 17:54

Komoly éremgyűjteménnyel tértek haza a BÁCSVÍZ KVSC versenyzői

Hódmezővásárhelyen szerepelek a kecskeméti BÁCSVÍZ KVSC úszói a mögöttünk álló hétvégén. A hírös városi versenyzők közel félszáz érmet és pontszerző helyet szereztek a versenyzők.

Vincze Miklós

A BÁCSVÍZ KVSC versenyzői a 2024. február 24–25–én, Hódmezővásárhelyen megrendezésre került Tavaszváró Nemzetközi Úszóversenyen vettek részt a mögöttünk álló hétvégén. A verseny mind a két napján hatalmas küzdelmek zajlottak negyvenegy egyesület közel hatszáz versenyzője között. A BÁCSVÍZ KVSC Bács Ferenc és Nagy Zoltán vezetőedzők által felkészített úszói összesen negyvennyolc pontszerző helyezést és negyvenhárom érmet szereztek, valamint az egyesületi pontversenyben a negyedik helyen végeztek.

Sok érmet szereztek az úszók
Fotó: Bácsvíz KVSC

Aranyérmet szerzett Bali Dorottya, Kaczkó Lilien, Kovács Nóra, Mozsárik Levente, Osztényi Dániel és Szilvási-Hazag Aliz. Ezüstéremmel térhetett haza Gróf Csaba, Kaczkó Lilien, Kubicsek Kornél, Mohay Janka, Mozsárik Levente, Osztányi Dániel, Rozek Petra és Szabó Letti. A dobogó harmadik fokára állhatott föl Bali Dorottya, Kaczkó Lilien, Kószó Botond, Meleg Hédi, Mohay Janka, Mozsárik Levente, Pintér Csaba, Rozek Petra, Szabó Letti, Szilvási-Hazag Aliz és Tarsoly Zsolt. Pontszerző helyen végzett Gajári Márk, Farkas Flóra, Kiss-Pauditz Aliz, Koncz Angelika, Kubicsek Csenge, Palla Léna, Puruczki László és Székely Levente.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában