Futsal

2024.02.21. 12:26

Nagy lépést tett az Frogs a címvédés felé

A férfi NB III. 13. fordulójában hatalmas lépést tett a címvédés felé az NNC Frogs Lajosmizsei FC, mely tulajdonképpen mérkőzés nélkül jutott a bajnoki cím kapujába ezúttal.

Nyitray András

A „Békák” hétfőn az Apátfalvát fogadták volna utolsó hazai meccsükön, ám az ellenfél nem tudott kiállni a találkozóra, így nem lépett pályára a bajnok. Mivel a találkozót a meccs napján kellett lemondania a vendégeknek, az ilyenkor megszokott eljárás léphet életbe a versenybizottság részéről, ennek értelmében a Frogs fogja megkapni 3–0-os különbséggel a pontokat. Mivel az utolsó körben, hétfőn 20 órás kezdéssel a sereghajtó Bordány vendége lesz a Lajosmizse, hatalmas meglepetésnek kellene történnie ahhoz, hogy ne legyen címvédés a bajnokságban. 

frogs, futsal, mérkőzés, címvédés
Saját kezében van a Frogs sorsa
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Előtte csütörtök este is rendeznek vármegyei érdekeltségű bajnokit, a már biztos bronzérmes ScoreGoal a St. Mihály FC-t fogadja 19 óra 30 perckor a kecskeméti Dunszt Ferenc tornacsarnokban. A „kék oroszlánok” újoncként biztosan érmet szereznek tehát, számukra ezt követően hétfőn 19 órakor Apátfalván zárul majd az NB III-as szezon. A Mórahalomtól 15–0-ra kikapó Dirner-Siland az SZTE EHÖK SE ellen zárja hazai pályán jövő szerdán 20 óra 30 perckor a bajnokságot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában