Baon podcast

2024.02.02. 07:00

Játékosból mesteredző – Beregszászi Szabolcs mesélt pályafutásáról – podcast

Beregszászi Szabolcs kecskeméti röplabda mesteredzővel beszélgetetett Vízi Zalán szerkesztő-riporter a Hír FM kecskeméti adásában.

Orosz Fanni Flóra

A képen balról: Beregszászi Szabolcs

Fotó: Bús Csaba / archív-fevétel

A beszélgetés apropóját egy kis múltidézés adta, melynek nulladik pontjaként Beregszászi Szabolcsot arról kérdezték, hogy miért választotta ezt a pályát. A mesteredző sporttörténete nem indult egyszerűen, ugyanis nyolcadik osztályos koráig szívizomgyulladása miatt felmentést kapott a testnevelés alól. Később tornázott és kosárlabdázott is, és megtudhattuk, hogy már 20 éves kora óta szerelmese a röplabdának is.  

A beszélgetés során Beregszászi Szabolcs elárulta, hogy a mai röplabda mennyiben különbözik az egykori labdajátéktól. Városunk jeles sportembere továbbá mesélt kiemelkedő eredményeiről, arról, hogy miként került Kecskemétre, de beszámolt a tanítással kapcsolatos élményeiről, és arról is, hogy miért szeretett volna edző lenni.   

További részletek a nosztalgikus beszámolóról az alábbi felvételen: 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában