Labdarúgás

2024.02.11. 18:05

A Rádai, Ribár, Rusák-trió Jánoshalmán folytatja

Január közepe óta folyik a vármegyei első osztályú banokság február 24-i rajtjára a felkészülés Jánoshalmán. Az alapozás és a felkészülés az előzetes ütemtervnek megfelelően folyik, és ezen a héten hivatalossá vált, hogy az átigazolási szándékokat is siker koronázta.

Vincze Miklós

A jánoshalmi Zsoldos Ákos (27-essel) elégedetten nyugtázza, hogy erősödik a keret

Fotó: Pozsgai Ákos

Ezúttal nem hétvégén, hanem szerdán játszotta le a soron következő felkészülési mérkőzését a Jánoshalmi FC. A vármegyei első osztályban a 3., helyen telelő Jánoshalma ezúttal a Kecskeméti TE U19-es csapatát fogadta, és győzte le 0–1-es félidő után 3–1 arányban. A hazai gólokat Gáspár Adrián, Papp Dominik és a csereként beálló Ribár Milán szerezték.

A jánoshalmi drukkerek számára ennél fontosabb hír, hogy immáron bizonyossá vált, hogy három játékossal bővül a télen érkezett vezetőedző, Paksi Péter csapatának a kerete. Hivatalos tehát, hogy a tavaszi idényben a Jánoshalmát erősíti Rusák Áron, Rádai Bálint és Ribár Milán. Rusák Áron fiatal, gólerős támadó – a Gyirmót kapusának, Rusák Edvárdnak a testvéröccse –, ő a szerbiai Csantavérről teszi át a székhelyét Jánoshalmára. A tizenkilenc éves, a pályafutását tekintve elsősorban szegedi gárdákhoz köthető Rádai Bálint az őszi idényben még a Balatonfüred NB III.-as csapatában szerepelt, de a Szegedi VSE csapatától igazolta le a Jánoshalma. Rádai Bálintra belső védőként számíthat a jankováci szakmai stáb. A húszéves, korábban a Bajai LSE csapatában is szerepelt Ribár Milán a paksi profi szerződését bontotta föl január 18-án annak érdekében, hogy a JFC-hez igazolhasson. A Paks játékosaként a Budaörs csapatában szerepelt az őszi idényben, a bal oldali szélső védő az igazi szerepköre.

A JFC a bajnoki főpróbát jövő szombaton tartja, 12 órai kezdettel az NB III.ban szereplő Hódmezővásárhely vendégei lesznek a tavaszt nagy reményekkel váró, minőségi igazolásokkal erősödött jánoshalmiak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában