Labdarúgás

2024.01.26. 18:59

A Teplice ellen vívta utolsó mérkőzését a törökországi edzőtáborban a KTE

A februári bajnoki rajtra készülő Kecskeméti TE pénteken, az edzőtábor utolsó előtti napján a cseh FK Teplice csapatával találkozott. A mérkőzés 0-0-ás döntetlennel fejeződött be.

Vincze Miklós

A képen fehérben Banó-Szabó Bence passzol

Fotó: KTE / illusztráció

– Hajtós mérkőzésen vagyunk túl – értékelt a kecskemétiek vezetőedzője, Szabó István. – Többnyire védekezésre kényszerültünk, kevesebb lehetőségünk volt, mint általában, de a srácok sokat dolgoztak most is. Próbáltuk lezárni a területeket, abból gyors átmeneteket játszani. Voltak lehetőségeink, de az ellenfélnek is. Pozitív volt a találkozó összképe, csak gratulálni tudok a játékosaimnak. Véget ért az edzőtábor, szerencsére nincs olyan problémánk, amit ne tudnánk kezelni. Nagyon hasznosnak ítélem meg, nem is az eredményesség szempontjából, mert nem az a lényeg, inkább azért, mert minden munkát el tudtunk végezni. Nem maradt el edzés, meccs, végig jó körülmények között dolgozhattunk, annak is örülök, hogy a fiatalok többször is megmutatták, hogy lehet rájuk számítani, felvették a kesztyűt komoly élvonalbeli csapatok ellen is. Szombaton indulunk haza és jövő héttől készülünk már a mezőkövesdi bajnokira – értékelte röviden a törökországi munkát Szabó István.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában