Labdarúgás

2024.01.27. 19:21

A Rákóczi volt a Kécske utolsó edzőpartnere

A harmadosztályban szereplő Kaposvárt fogadta az NB II.-es rajtra készülő Tiszakécskei LC az utolsó felkészülési mérkőzésén, hazai pályán.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Tiszakécskei LC a Prokop – Balázs B., Fodor F., Viczián, Valencsik, Szőr, Lehoczky, Cipf, Kocsis D., Takács T., Torvund felállásban állt oda a kezdéshez. Nem kellett negyedóra ahhoz, hogy a hazai gárda megszerezze a vezetést, a 12. percben Cipf szabadrúgásból lőtte ki húsz méterről a jobb felső sarkot. Ezután többször megdolgoztatták a vendégek kapusát, majd a Kaposvár a félidő zárása előtt egy sikeres kontrából egyenlített.

A szünetben Vicziánt Bertus, Torvundot pedig Gyurján váltotta, majd 62. percben négy cserét is végrehajtott a hazaiak vezetőedzője, Kis Károly: Valencsik, Lehoczky, Kocsis D. és Takács T. helyére Grünvald, Bencze, Krívotsiuk és Zamostny jött be. Újabb gól már nem esett a mérkőzésen, a kaposváriak kapusa azonban hazafelé minden bizonnyal bőven repetázhatott a meccs utáni menüből, ugyanis elsősorban rajta múlt, hogy a második játékrészben érintetlen maradt a hálója.

Tiszakécskei LC–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–1)

A felkészülési mérkőzések sorozata ezzel lezárult, hiszen a jövő hétvégén indul a Merkantil Bank Liga NB II. tavaszi idénye. A Tiszakécske Balmazújvárosban kezd, a Nyíregyháza vendégeként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában