Kosárlabda

2023.11.11. 07:00

Oroszlányban sem lesz könnyű dolga a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétnek

A férfi NB I. A-csoport 7. fordulójában a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét Oroszlányban, az OSE Lions otthonában száll harcba a győzelemért szombaton 18 órakor. 

Nyitray András

Karahodzsics Kemal (fehérben) pontjai is kellenek

Fotó: Bús Csaba

A győzelemre nagy szükség is lenne, hiszen a KTE csupán egy meccset nyert meg az idei szezonban. Az OSE hagyományosan erős csapat otthon, a házigazdák két vereség után ráadásul biztosan javítani akarnak. 

– Idén is igazán erős csapatot raktak össze Oroszlányban, jár a gratuláció a menedzsmentnek. Öt minőségi légiósuk van, és megtartották Rujákot és Illést, akik nagy rutinnal bírnak. Gáspár személyében pedig tovább bővült a magyar mag. A két hátvéd, Riddley és Gholston szabják meg az OSE stílusát, mellettük Thomas egy igazán atletikus, veszélyes, több poszton is bevethető kosárlabdázó. Center poszton a bosnyák Polutakra is oda kell figyelnünk. Összességében tehát egy komplett csapathoz látogatunk, akik többféle szerkezetben tudnak játszani. Bravúr kategória lenne egy idegenbeli siker számunkra, de a célunk nem lehet más, szeretnénk újra megízlelni a győzelmet. Abban a pozícióban vagyunk, hogy most minden meccset meg kell valahogyan nyerni. A csapaton nem érződik az elmúlt hetek sikertelensége, mindenki felelősségteljesen, és extra odaadással dolgozik az edzéseken. Tudjuk, hogy az oroszlányi csarnokban mindig parázs a hangulat, de szeretnénk borítani a papírformát – mondta Forray Gábor vezetőedző a találkozó kapcsán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában