Futsal

2023.11.01. 11:30

Megnyerte első hazai mérkőzését a Dirner-SIland Futsal Club

A férfi NB III. 2. fordulójában kedd este az Apátfalvát fogadta a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola csarnokában. A kecskemétiek magabiztos hazai sikerrel javították az első kör szegedi vereségét. 

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A dobogósok csatáját az első körben még elbukta a Dirner-Siland, miután a tavalyi ezüstérmes otthonában 4–3-as vereséget szenvedett egy izgalmas találkozón. Az Apátfalva ellen a javítás volt a cél, aminek igen gyorsan jelét is adta volna a gárda. Mégsem indult jól a meccs, hiszen a 2. percben már Kardos vette be a hazai kaput, amivel a vendégek kerültek előnybe. Nem tartott azonban sokági az öröm, a kecskeméti henger ugyanis megállíthatatlanul beindult. A 4. percben háromszor talált be a vendéglátó, Kanyó duplája mellett Gréczi is feliratkozott a góllövők közé. Ez még csak a kezdet volt, ugyanis egymást követték a hazai találatok, szünetig még összesen hat, Kanyó egymaga négy találatig jutott már az első félidőben, ezzel tulajdonképpen eldőlt a meccs (9–1). 

A második félidőben ennek megfelelően kicsit csökkent is a koncentráció hazai oldalon, mert bár Kanyó és Gréczi tovább növelte a különbséget, Vas és Kollár révén háromszor is válaszolt ezután az Apátfalva. A találkozót végül Tóth Kristóf gólja zárta keretbe, így 12–4-re nyert a Siland. 

A kecskemétiek legközelebb november 6-án, azaz hétfőn lépnek pályára a bajnokságban, 20 órás kezdéssel majd a Bordány vendégei lesznek. 

Dirner-Siland FC–Apátfalva SC 12–4 (9–1) 

Kecskemét, vezette: Lászali Róbert (Csöngető Endre, Török Tamás Imre) 

Siland: Czakó – Szabó G., Gréczi, Tóth K., Kanyó J. Csere: Terecskei, Pászti, Böde, Márton, Kanyó M., Herczeg P. 

Apátfalva: Bohák – Kollár, Graur, Vas, Kardos. Csere: Bokor. 

Gól: Kanyó J. (4., 4., 14., 18., 26.), Gréczi (4., 29.), Pászti (5., 18.), Böde (8.),  Szabó G. (14.), Tóth (37.) ill. Kardos (2.), Vas (33., 35.), Kollár (36.). Ny. A.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában