Kézilabda

2023.10.13. 07:00

Ózdon szeretne a sikerek útján maradni Tóth Norbert csapata

Szombaton ismét pályára lép a férfi kézilabda NB I./B-ben a Kecskemét, mely az Ózd vendége lesz. Nem vár könnyű túra Tóth Norbert csapatára, ennek ellenére fontos lenne megszerezni az első pontokat idegenben is. 

Nyitray András

Horváth Andor és a Kecskemét nyerni megy

Fotó: Bús Csaba

A Kecskemét jó hangulatban várhatja a találkozót, hiszen legutóbb az Ajka ellen megszerezte a gárda második győzelmét az új idényben. Tóth Norbert csapata ezzel két siker mellett négy vereséget számol, amivel a tabella 13. helyét foglalják el négy megszerzett ponttal. A veszélyes zóna tehát közel van, így mindenképpen távolodni kellene. Bár az Ózd egy távoli túra, nehéz csarnok, de a hazaiak idei mérlege miatt mégis joggal bizakodhat abban a hírös városi alakulat, hogy idegenben is meglehet végre az első siker. A hazaiak eddig mind a hat bajnoki meccsüket elveszítették, így sereghajtóként készülnek a szombai meccsre, nyilvánvalóan hatalmas motivációval. 

Az ÓAM-Ózdi KC–Kézilabda Kecskemét találkozó szombaton 18 órakor kezdődik majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában