Futsal

2023.10.27. 13:39

Győztes rajton van túl az NNC Frogs

Megnyerte első mérkőzését az NB III-as bajnokság nyitó fordulójában az NNC Frogs Lajosmizsei Futsal Club, mely az SZTE-EHÖK SE-t fogadta. A címvédőnek alaposan meg kellett izzadnia a sikerért, de az utolsó pillanatokban végül kiharcolta a győzelmet. 

Nyitray András

A fotón Faragó Bence, az NNC Frogs játékosa

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A „Békák” számára nem indult jól a találkozó, hiszen az első félidőben úgy tűnt, nem születik majd gól, de az utolsó pillanatokban a szervezett szegedi gárda betalált  Szántó Dániel révén. A második félidőben nagy erőket mozgósított a Frogs, ennek kilenc perc elteltével meg is lett az eredménye, amikor Treiber Szabolcs tudott egyenlíteni. Egészen az utolsó pillanatokig kellett várni a győztes találatra, de végül csak megszületett, Galambos Ádám ugrasztotta talpra a hazai drukkereket, kialakítva ezzel a 2–1-es végeredményt. 

Az NB III.-as bajnokságban a Frogs legközelebb vármegyei rangadót vív majd, november 2-án, csütörtökön 19 óra 30 perckor az SG Kecskemét tartalékcsapatához látogatnak a Dunszt Ferenc Tornacsarnokba. A hazaiaknak ez lesz az első mérkőzése az idényben, a Bordány elleni találkozójuk ugyanis halasztásra került végül A másik kecskeméti gárda, a Dirner-Siland FC már két nappal korábban, október 31-én, kedden 20 óra 30 perckor pályára lép. Hazai pályán az Apátfalvát fogadják majd a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola csarnokában. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában