Röplabda

2023.10.13. 21:33

A Kecskeméti RC biztosan hozta a MAFC-BME elleni meccset – galériával

A fővárosi MAFC BME csapatát fogadta a Kecskeméti RC a férfi röplabda NB I. Extraligában, az alapszakasz harmadik fordulójában. A hírös városiak szettveszteség nélkül nyerték a mérkőzést.

Vincze Miklós

Fotó: Bús Csaba

Egy győzelem és egy vereség volt a harmadik bajnoki előtt a Deák Márk vezette Kecskeméti RC mérlege. A MAFC-BME csapatát magabiztos játékkal, 3–0 arányban győzte le 53 perc alatt a kecskeméti gárda. A vendégek az első szettben tanúsították a legnagyobb ellenállást, azt 25–17-re nyerték a hazaiak, a második szettben aztán már csak 12, majd a zárónak bizonyult harmadik játszmában 10 pontot engedélyeztek a fővárosi egyetemistáknak.

– Gratulálok a fiúknak! Egész héten jól dolgozott a csapat! Volt egy taktikánk, ami működött. Mindenki fegyelmezetten betartotta, amit megbeszéltünk. Akartuk a győzelmet, ez minden játékelemben és a hangulaton is megmutatkozott – mondta Deák Márt vezetőedző.

Kecskeméti RC–MAFC-BME 3–0 (-17, -12, -10)

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, játékvezetők: Halász Tibor, Bátkai-Katona Ágnes.

Kecskeméti RC: Boldizsár, Gacs, Török, Farkas, Kecskeméti, Varga. Liberó: Bogdán. Csere: Balla. Vezetőedző: Deák Márk.

MARC-BME: Tamási, Benkő, Oláh, Rodriguez, Raico, Kocsondi. Liberó: Tepszis. Csere: Katona, Bandi, Zeitler, Balogh. Vezetőedző: Pápai Péter.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában