Labdarúgás

2023.09.17. 07:00

Pontot szerzett a Kunszállás Kiskunfélegyházán – galériával

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában a Kiskunfélegyháza II a Kunszállást fogadta. A két csapat találkozója mindig érdekes és különleges, amit ezúttal is bizonyítottak. Ha nem is magasszínvonalú volt a játék, de változatos, és fordulatokból sem volt hiány.

Szentirmay Tamás

Kiskunfélegyháza II–Kunszállás SE 3–3 (1–2)

Fotó: Szentirmay Tamás

A 11. percben Dinnyés Máté előtt adódott lehetőség a tizenhatoson belül, de Dobos jól jött ki a kapujából, és leszedte a lábáról a labdát. Az első negyedóra végén Kuklis közeli lövését ütötte ki Balla. A 19. percben megszerezte a vezetés a Kiskunfélelegyháza. Dinnyés Máté hosszú labdát kapott a jobb oldalon. Mondták neki, hogy adja be, de ő inkább kilőtte a jobb alsó sarkot 1–0. A 44. percben szépített a Kunszállás. Egy jobb oldali keresztlabda után középre került a játékszer, ahol Dinnyés Bence közelről a hálóba juttatta 1–1. Ezzel még nem ért véget a gólgyártás, mert egy perc múlva Kürtösi úgy fejelt kapura, hogy a labda lepattan Balla előtt, így a félegyházi hálóőr már tehetetlen volt 1–2.

A második félidő elején a vendégek megpróbálták tartani az eredményt, és egy kicsit húzták is az időt. Az 56. percben Kertész Ádám szabadrúgása megpattan Balla előtt, de ezúttal a félegyházi hálóőr szögletre tudott menteni. A 67.percben Karsai fél fordulásból. mintegy huszonkét méterről lőtt kapura, a labda a keresztlécet találta el. Három perccel később egyenlített a Kiskunfélegyháza. Makány mintegy 25 méterről megcélozta a kaput és a labda a jobb alsó sarokban kötött ki 2–2. Nyolc perccel később szinte teljesen megismétlődött az előző esemény, csak azzal a különbséggel, hogy ezúttal messzebbről lőtt Makány, de ugyan úgy a jobb alsó sarkot lőtte ki 3–2. A találkozó vége is tartogatott még izgalmakat. A 87. percben Palásti nagy erejű szabadrúgása alig kerülte el a felső lécet. A 91. percben egy szögletrúgás után Kiss Szabolcs közelről kapásból lőtt, Balla bravúrral ütötte szögletre. Kertész Ádám végezte el a sarokrúgást, Hatvani pedig úgy fejet kapura, hogy előtte lepattant a földre a labda, onnan pedig a hálóba 3–3.

Kiskunfélegyháza II–Kunszállás SE 3–3 (1–2)

Kiskunfélegyháza, vezette: Szomjú Richárd (Kaszala Mihály, Bábel Gréta).

Kiskunfélegyháza: Balla – Tóth L., Horváth B., Makány, Dinnyés M. (Karsai 46.), Hájas, Berekszászi, Palásti, Balázs B. (Tóth B. 75.), Polgár, Kurgyis (Fricska 89.). Technika vezető: Balog Huba

Kunszállás: Dobos – Pálnoki, Ficsór (Jaskó 86.), Hatvani, Hegedűs (Páli 60.), Kertész Á., Agárdi, Jókai, Kürtösi, Kuklis (Farkas L. 89.), Dinnyés B. (Kiss Sz. 73.). Technikai vezető: Kertész Károly

Gólszerző: Dinnyés M. 19., Makány 70., 77. ill. Dinnyés B. 44., Kürtösi 45., Hatvani 92.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában