Labdarúgás

2023.09.02. 20:53

A hajrában egyenlített a Kunszállás Lakiteleken – galériával frissítve

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában a Lakiteleki TE a Kunszállási SE-t fogadta. Az első fordulóban a Kunszállás szabadnapos volt, míg a Lakitelek vereséget szenvedett Apostagon.

Szentirmay Tamás

Döntetlennel zárult a mérkőzés

Fotó: Szentirmay Tamás

A hazaiak szerették volna feledtetni az elmúlt heti kisiklást, és mindjárt a mérkőzés elején támadólag léptek fel. Az első igazi helyzetet mégis csak a 19. percben érték el. Magyar Péter a védőkről kipattanó labdát közelről gyengén a kapus kezébe lőtte. A 38. percben Tombácz húsz méteres szabadrúgása alig ment el a felső léc fölött. Az első félidő hajrájában Anka kapott remek labdát a jobb oldalon bevitte középre, de a balról érkező Magyar Péter gólhelyzetben elvette tőle a labdát, így oda lett a lehetőség.

A második félidő elején jobban rákapcsolt a Lakitelek és Tombácz bal oldali beadása után Anka fejjel csúsztatott a bak felső sarokba 1–0. A gólt követően kiegyenlített lett a játék, sőt a Kunszállás támadott többet, és volt úgy, hogy percekig a Lakitelek térfelén pattogott a labda. A hazaiak gyors kontrákra építettek, de azokban nem volt elég átütőerő. A 88. percben Tamásy Krisztián, teljesen érthetetlen módon, felvágta a tizenhatoson belül Fekete Lászlót, a játékvezető azonnal a büntető területre mutatott. 

A tizenegyest Ficsór a jobbra mozduló Benkó mellett a bal sarokba lőtte 1–1.

A hazaiak az első játékrészben többet birtokolták a labdát, de a góllal adósak maradtak. A második játékrész elején még megpróbálták növelni előnyüket, de nem sikerült. A félidő közepétől pedig átvette az irányítást a Kunszállás. A találkozó hajrájában egy felesleges szabálytalankodás után a vendégek kiegyenlítettek és így megérdemelten vitték haza az egy pontot.

Lakiteleki TE–Kunszállási SE 1–1 (0–0)

Lakitelek, vezette: Krepsz László (Herceg Tamás, Horváth Attila Imre).

Lakitelek: Benkó – Kotvics (Varga S. 91.), Tombácz, Magyar P. (Illés 86.), László Zs. (Kovács L. 83.), Magyar D., Tamásy K. Hencz, Szólát, Anka, Tamásy R.

Kunszállás: Dobos – Agárdi, Ficsór, Hatvani, Hegedűs, Kertész Á., Jókai, Páli, Pálnok (Farkas 765.), Kuklis (Fekete 53.), Dinnyés (Kiss 56.). Technikai vezető: Kertész Károly

Gólszerző: Anka 50. illetve Ficsór 90. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában