Futsal

2023.06.04. 16:02

Az egyenlítésért küzd a ScoreGoal Kecskemét

A férfi futsal NB I. bronzcsatája, amelynek keretében a ScoreGoal Kecskemét és a Veszprém harcol egymással az éremért, és amely az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc, 2–1 arányban vezet a Veszprém, miután pénteken este győzni tudott a hírös városban. Hétfőn este vívják a párviadal negyedik mérkőzését, ezúttal Veszprémben.

Vincze Miklós

Nyerges András, a bronzért küzdő ScoreGoal Kecskemét egyik hálóőre.

Fotó: Bús Csaba

A negyedik, idegenben esedékes mérkőzés előtt a ScoreGoal Kecskemét Futsal eltökélt szándéka, hogy kiegyenlítse a párharcot, és aztán az ötödik, kecskeméti meccsen bezsebelje a bronzérmet. Az eddigi három találkozó mindegyike a végletekig kiélezett csatát hozott, így a negyedik összecsapás is parázsnak ígérkezik. A tét nagy, hiszen a hírös városiak számára csak a győzelem jöhet szóba, ha meg akarják szerezni a bronzérmet, márpedig meg akarják., márpedig egy hétfői, hazai győzelem esetén lezárul a párharc, és Veszprémbe kerül a bronzérem.

–Természetesen csalódottak vagyunk, hogy a legutóbbi meccsen alulmaradtunk, hiszen nem szolgáltunk rá – tekintett vissza Marko Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója a pénteki összecsapásra. – Jelenleg 2-1 az állás a Veszprém javára. Egy út maradt a számunkra, mégpedig az, hogy nyerjünk ellenük hétfőn idegenben. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk a sikerre, hiszen a szezon során sokszor megmutattuk erőnket aktuális ellenfelünkkel szemben is. Hinnünk kell magunkban, és bizonyítani, hogy mi vagyunk a jobbak. A csapatban mindenki tudja a dolgát, és a maximumot fogja kihozni magából annak érdekében, hogy majd pénteken, az ötödik meccsen, Kecskeméten dőljön el a bronzérem sorsa. A célunk nem változott, továbbra is éremmel akarjuk zárni az évadot, és ezért mindent meg fogunk tenni Veszprémben hétfőn – jelentette ki. 

A mérkőzés hétfőn este, 18 óra 30 perckor kezdődik a Március 15. Sportcsarnokban.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában