Labdarúgás

2023.03.24. 18:17

Remizett az Eszékkel a Kécske

Pénteken délután felkészülési mérkőzést játszott az NB II.-ben szereplő Tiszakécskei LC. A horvát NK Osijekkel gól nélküli döntetlenre végzett Klausz László csapata.

Vincze Miklós

A tiszakécskei Erdei Carlo (fehérben)

Fotó: Szentirmay Tamás

Ahogy az első- és másodosztályú klubok többsége, a Tiszakécskei LC is felkészülési mérkőzésre használta ki a magyar válogatott szereplése miatt kiadott rövid bajnoki szünetet. Klausz László csapata Felcsúton csapott össze a horvát első osztályú, a bajnokságban a Dinamó Zágráb és a Hajduk Split mögött a képzeletbeli dobogó harmadik helyén álló NK Osijekkel.

A Tisza-partiak az első játékrészben a Baráth - Oláh, Kiprich, Csáki, Farkas A. - Major, Pongrácz, Biben, Gyurján -A. Agwata, Erdei C. összeállításban kezdtek, a második játékrészben pedig a Baráth B. - Balázs B., Végső, Máté, Farkas N. - Geiger, Kiss N., Szekér Á., Winkler - Győri B., Horváth Z. összetételben vették fel sikerrel a versenyt az eszékiekkel, hiszen gól nélküli döntetlenre végeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában