Kézilabda

2023.03.15. 10:39

Még mindig nem hibázott a címvédő

A mögöttünk hagyott hétvégén az NB II.-es bajnokságokban kevés mérkőzést rendeztek, de a vármegyei ligákban újabb izgalmas találkozókkal folytatódtak a küzdelmek. 

Nyitray András

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az NB II.-ben a férfiaknál szüneteltetek a küzdelmek, a nőknél pedig csak a Mizse KC lépett pályára, a Bácsalmási PVSE nem. Hollós Máté együttese számára kevés sikerélményt hozott a gyulai kirándulás, ugyanis 35–24-re kikaptak a CZ-Gyulasporttól, és vissza is csúsztak a tabella hatodik helyére. 

A Bács-Kiskun vármegyei I. osztályban a nőknél nem tudják egyszerűen feltartóztatni a címvédő Nemesnádudvari NKSZE-t, mely hazai pályán ezúttal 37–25-re verte meg a Soltvadkerti TE-t. A Nemesnádudvar 11 győzelemnél tart már a a bajnokságban, pontvesztés nélkül. A második helyen álló Kalocsa a Kiskunmajsát verte 24–22-re, míg a Kiskőrös a Tisza Volán otthonában nyert 35–26-ra. 

A férfiaknál az éllovas Kiskunhalasi UKSC a Soltvadkerti TE-t verte meg otthon 24–22-re nagy küzdelemben. Az üldöző Kalocsai KC a másik vadkerti gárdát, a KUSE-t győzte le idegenben 36–27-re. 

Megtört a jég a Bácsalmási PVSE számára, mely első győzelmét ünnepelhette a szezonban, áldozatuk a Balogh Tészta TVSE volt. A végeredmény 27–25 lett végül a hazai pályán játszót PVSE javára. 

Hétvégén már újra teljes fordulót rendeznek a női és férfi NB II.-es bajnokságokban is, így igazi meccsdömping várható, mely szokás szerint sok izgalmat hozhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában