Labdarúgás

2023.02.18. 08:08

Kölcsönben játszanak a Lovas ikrek a Kecskeméti TE-nél

Változás történt a Tiszakécskei LC NB II.-es labdarúgó csapatának keretében. Két fiatal játékos, a Lovas ikrek, egyelőre máshol folytatják pályafutásukat.

Szentirmay Tamás

A Lovas ikrek játék közben

Fotó: Szentirmay Tamás / archív-felvétel

A Tiszakécskei LC NB II.-es csapatánál két olyan játékos van, akik a kisvárosban nőttek fel, és ott is szeretnének játszani az elkövetkezendő években. A fejlődésük érdekében azonban szükség van arra, hogy olyan csapatban mutassák meg tehetségüket, ahol állandó lehetőséget kapnak, de nem a másod-, hanem a harmadosztályban. A Lovas ikrek így hamarabb megerősödhetnek. A klub vezetése is úgy gondolta, hogy erre az a legjobb megoldás, ha kölcsönadják őket, egy NB III.-as csapatnak. Erre pedig a legjobb lehetőség az, ha a közeli, a Kecskeméti TE tartalékcsapatában folytatják pályafutásukat. A két egyesület megegyezett abban, hogy a Lovas testvérek a tavaszi idényben, a Kecskeméti TE NB III csapatába igazolnak. A szerződés fél évre szól és természetesen csak kölcsönről van szó.

A két tehetséges fiatal így állandó játék lehetőséget kaphat a kecskeméti klubtól, hogy a harmadosztályban játsszon. A bajnokság végén a két egyesület, minden valószínűség szerint, átértékeli a helyzetet, és utána döntenek majd a Lovas fivérek sorsáról. Örvendetes dolog az, hogy Tiszakécskének két ilyen fiatal tehetséges labdarúgója van, akikre a jövőben mindenféleképpen számítani lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában