Mogyi Bajai Judo Klub

2023.02.20. 15:59

Jól küzdöttek a bajai cselgáncsosok

Bronzérmet és értékes helyezéseket értek el a Mogyi Bajai Judo Klub sportolói a hétvégi Ifjúsági Országos Bajnokságon Szegeden.

Márton Anna

Dzapku Ármin a +90 kg-os mezőnyben a 3. helyet szerezte meg

Fotó: Kapott fotó

A bajnokságon 69 egyesület 290 indulója vett részt. Betegségek, sérülések miatt a bajai egyesület tagjai közül többen nem tudtak elindulni a versenyen, de fiatal csapatuk így is nagyon értékes helyezésekkel tért haza. Radics Attila edző kiemelte, hogy nagyon büszke a fiatalokra és az elért eredményekre.

A fiúk közül 55 kilogrammos súlycsoportban Tóth Tamás 7. lett, a 60 kilogrammosok kategóriájában Lajdi Csaba szintén a 7. helyen végzett, míg Dzapku Ármin a +90 kilogrammos mezőnyben a 3. helyet szerezte meg. A lányok közül Jankó Zsófi az 57 kilogrammos súlycsoportban a 7., míg Szedres Eszter a +70 kilogrammos mezőnyben az 5. helyen végzett. Edzők: Hammer Erik és Radics Attila.

Az országos bajnokság mellett a Szegedi Felnőtt Magyar Kupán is remekül szerepeltek a Mogyi Bajai Judo Klub fiataljai. A 11 ország 56 egyesületének 162 indulója között Lajdi Csaba a 60 kilogrammos kategóriában a 7. helyen, míg Dzapku Ármin a 100 kilogrammos kategóriában az 5. helyen végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában