Futsal

2023.02.02. 09:23

Hiába vezetett, kikapott Szegeden a Dirner-Siland

Az ötcsapatosra szűkült mezőnyben a 4. helyen tanyázó SZTE HEÖK SE vendége volt szerdán este a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club a futsal NB III. Csongrád vármegyei csoportjában. A végig szoros mérkőzést a hazaiak nyerték meg.

Vincze Miklós

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Tudták azt a kecskemétiek – akárcsak az egész, a rajt előtt meglehetősen szűkösre csappant mezőny többi tagja –, hogy a szegedi egyetemisták helyezése csalóka, ugyanis nem képvisel rossz játékerőt az SZTE gárdája. A Dirner-Siland ugyanakkor meglehetősen hiányos felállásban tudott elutazni Szegedre. Ennek ellenére jól kezdődött a találkozó a hírös városiak számára, Balla József révén ugyanis megszerezték meg a vezetést. Az első félidő hajrájában aztán Szántó Dániel és Nagy Gergely révén fordítani tudott a Szeged. A második félidő derekán Balogh Dávid módosította 3–1-re az állást, és Gréczi Gábor hiába tette három perc múlva újra szorossá a meccset, több gól már nem esett, így 3–2 arányban a hazai csapat győzött.

SZTE EHÖK SE–Dirner-Siland Futsal Club 3–2 (1–1)

Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Vincze Balázs, Kádér Németh Zoltán.

SZTE: Mészáros – Balogh, Szántó, Nagy G., Schneider. Csere: Farkas, Zatykó, Gonda, Ábrahám, Palakovics.

Dirner-Siland: Halmavánszki – Vass, Kiss L., Gréczi, Herczeg. Csere: Marosvölgyi, Balla, Terecskei.  

Gól: Szántó 18., Nagy G. 19., Balogh 27. illetve Balla 9., Gréczi 30. perc.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában