Labdarúgás

2023.02.22. 19:19

A harmadosztályba igazolt a gólvágó

Alaposan megerősödni látszik a téli átigazolási időszakban a megyei harmadosztályban nagy terveket szövögető Ballószögi FK, mely élen telelhet a megye III. északi csoportjában, holtversenyben a nagy rivális Fülöpszállási SE-vel.

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

A klub egy fiatal, mégis komoly rutinnal rendelkező támadót szerzett meg Bozsik Máté személyében, de mellette többen is érkeznek még. 
Bozsik Máté a KTE Labdarúgó Akadémia nevelése, majd a Kecskeméti LC színeiben futballozott eddig végig felnőtt pályafutása során. A 23 éves csatár összesen 53 találatot szerzett a megyei élvonalban, idén 10 találatnál tartott. 

A Ballószög leigazolta a legutóbb Ágasegyházán futballozó, de a Kecskeméti TE-vel 2011-ben Magyar Kupát nyerő Christian Ebalát is. A kameruni középpályás 46 mérkőzésen lépett pályára az NB I.-ben. Komoly rutint hozhat ezen a szinten a Kiskunfélegyházáról érkező Csurka Ádám is, aki bajnoki címet is nyert a KHTK-val. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában