Labdarúgás

2022.12.07. 16:00

A kecskeméti csatárt máris visszahívta a Fehérvár FC

A MOL Fehérvár FC és a Kecskeméti TE hivatalos oldalán számolt be róla, hogy Szabó Levente visszatér a fehérvári klubhoz, és már eredeti kenyéradójánál kezdi meg a felkészülés az OTP Bank Liga tavaszi szezonjára a fiatal csatár. 

Nyitray András

Fotó: KTE/kecskemetite.hu

A 23 esztendős támadó nyáron eredetileg egy évre írt alá, azaz jövő nyárig szerepelt volna kölcsönben a lila-fehéreknél, ám a kölcsönjátékból a fehérváriak már a bajnokság közben visszarendelték. Szabó Levente jól kezdte a bajnokságot a Kecskemét színeiben, hiszen első hét bajnoki mérkőzésén négy alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, a Zalaegerszeg ellen duplázni tudott. Bár a folytatásban újabb gólt nem szerzett, fontos tagja maradt a rotációnak, 3-szor kezdőként, 13-szor csereként számított rá a szakmai stáb a bajnokságban, emellett mindkét kupameccsen bizalmat kapott. Csereként hatékonyabb is volt, fontos góljait kivétel nélkül a padról beszállva szerezte. 

Szabó Levente távozása jelenti az első változást a Kecskemét keretében a téli szünetben, korábban szerződés hosszabbításokat jelentett be a klub, név szerint Nagy Krisztián, Belényesi Csaba, Szabó Alex és Szuhodovszki Soma is új, hosszú távra szóló megállapodást írt alá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában