Labdarúgás

2022.06.03. 13:32

Félegyháza, Foktő és Érsekcsanád az ifi bajnok

Az U-19-es megyei bajnokság két csoportjában május derekán értek véget a küzdelmek, az Északi csoportban azonban csak a mögöttünk álló hétvégén.

Vincze Miklós

A bácsborsódi Bódai Hunort (labdával) igyekszik szerelni a garai Kádár Kristóf Fotó: Jarmaczkiné Ispánovics Judit

A Déli csoportban az Érsekcsanád nyerte meg a pontvadászatot, hat pont előnnyel a második Bácsalmás, tíz pont fórral a harmadik Dusnok előtt. Északon végig kiélezett volt a küzdelem, az aranyérem Kiskunfélegyházára került, az ezüst Lakitelekre, a bronz pedig Csólyospálosra. A Közép csoportban volt a leginkább kiélezett a hajrá, ott végül a Főnix SE Foktő futott be az első helyre a Sunset-Kiskunhalasi FC „B” és a Kiskőrösi LC előtt. 

A góllövőlisták élcsoportja 

Déli csoport: 1. Jánosi Péter (Érsekcsanád) 43 gól. 2. Keresztes Antal (Mélykút) 32 gól. 3. Vujkovic Nebojsa (Borota) 27 gól. 4. Lakatos Brendon (Dusnok) 27 gól. 5. Szabó Balázs (Gara) 20 gól. 
Északi csoport: 1. Baranyi Ferenc (Lajosmizsei VLC) 44 gól. 2. Magyar Péter (Lakiteleki TE) 40 gól. 3. Lovász Ádám (Lajosmizsei VLC) 30 gól. 4. Dinnyés Bence (Kunszállás) 27 gól. 
Közép csoport: 1. Tamás Gábor (Sunset-Kiskunhalas) 36 gól. 2. Rácz István (Sunset-Kiksunhalas) 25 gól. 3. Markó Renátó (Főnix SE Foktő) és Szedmák Roland (Kiskőrösi LC) egyaránt 24 gól. 5. Fekete Johnny (Főnix SE Foktő) és Romsics Péter (Méhecskék SE Kalocsa) egyaránt 22 gól. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában