Labdarúgás

2022.04.16. 20:43

Nem utazik el a Kiskunhalas, Kiskőrösre

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság huszadik fordulóját rendezik az ünnepi hétvégén. A Kiskőrös a Kiskunhalast fogadta volna vasárnap délután, a vendég halasi csapat azonban nem tud elutazni Kiskőrösre.

Földes Péter

Dordevic Slobodan a tavaly novemberi, Jánoshalma elleni mérkőzésen Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Már hetek óta létszámproblémával küszködik a kiskunhalasi csapat. A jelenleg sereghajtó együttes a tavasz folyamán nem tudott még pontot szerezni. A csapat aktuális helyzetéről Kuhn Róbert, az egyesület elnökhelyettese számolt be. 

– Sajnos már az elmúlt fordulókban is nagyon kevesen voltunk. Ez a probléma aztán ezen a héten még tovább fokozódott, ugyanis többen is a Coviddal küszködnek a keretből. Próbáltuk előrébb hozni a mérkőzést, ugyanis szombat délután az ifjúsági csapatunkból tudtunk volna felhozni játékosokat a felnőttbe. Erre azonban vasárnap már nincs lehetőségünk, ugyanis az ifi csapatunk vasárnap lép pályára. A kiskőrösi csapat nem fogadta el a kérelmünket, hogy előbb játsszuk le a mérkőzést, így sajnos elegendő játékos hiányában nem tudunk elutazni Kiskőrösre. A hazai csapat tehát meg fogja kapni a három bajnoki pontot.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában