Labdarúgás

2022.02.10. 09:14

Paunovic Marko elbúcsúzott

Pontosan egy évvel ezelőtt érkezett Magyarországra Paunovic Marko, aki korábban volt az U16-as szerb válogatott tagja is, némi meglepetésre a megyei harmadosztályban szereplő Kaskantyú csapatába.

Vincze Miklós

A tavaly készült felvételen Paunovic Márkó (balra) és Virág Tibor látható Fotó: Virág Tibor

– Édesapjával bemutattak bennünket, a barátság szinte azonnal kialakult, ő pedig megkért, hogy ha módomban áll – lévén hogy egy szerb barátommal közösen játékosok menedzselésével is foglalkozom – egyengessem a fia útját minél magasabb szintre – tekintett vissza az idén huszonöt éves kapus érkezésére Virág Tibor, a Kaskantyú elnöke. 

 

Tavaly ilyenkor, a téli felkészülési időszak végén a kapus csapat nélkül maradt, és kapóra jött neki, hogy Virág Tibor a saját csapatába igazolta le. A kiváló képességeire azonban nagyon hamar felfigyeltek a megyei első osztályban szereplő Kiskőrösi LC-nél is, így nem csoda, ha őszi idényben már őket erősítette. Paunovic Marko azonban most elbúcsúzik, ugyanis szerződést kapott a finn másodosztályú AC Kajaani együttesétől. A fiatal játékos kapva kapott az alkalmon, hétfőn már utazik is Finnországba.

– Az elmúlt egy évben szinte az apja helyett apja voltam, és rendkívül jólesett az a megindító gesztus, hogy Marko az édesanyjával együtt felkeresett engem az indítás előtt, és elmondta, hogy nem akart úgy távozni Magyarországról, hogy el ne búcsúztunk volna – mondta Virág Tibor.

Paunovic Marko elbúcsúzott Virág Tibortól

Forrás: Virág Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában