Kosárlabda

2021.12.20. 07:00

Nyeretlenek maradtak

Az év utolsó meccsét játszotta a Bajai Bácska FKSE a férfi NB I. B Piros csoportjában, ellenfelük idegenben a TF-BP volt a fővárosban szombat este.

Nyitray András

Kucsora Csaba (sárgában) 30 pontja is kevés volt Fotó: Baja Bácska FKSE

Fotó: ZSOKA

A bajaiak 12 vereség után szerették volna megszerezni első győzelmüket végre, amire a TF otthonában a helyezések alapján lehetett is volna sansza Hosszú István csapatának. A vendégek motiváltan és jól is kezdtek, elsősorban Kucsora Csaba és Jakab Péter vette kezébe az irányítást, ezáltal a pontgyártást is, és bár az első negyedet öt ponttal elvesztette, a másodikat ugyanennyivel megnyerte a Bácska (50-50). 

A második játékrész nem indult jól, hiszen a TF pontosabb és koncentráltabb volt mindkét palánk alatt, ennek eredményeként tíz egységgel húztak el a hazaiak a harmadik etap végére (79-69). Az utolsó negyedben nagy erőket mozgósított a Baja, a Kucsora-Jakab kettős összesen összesen 58 pontot szórt, de előbbi kipontozódását már nem bírták el a vendégek (99-94). 

– Ezúttal is hiányzott Nagy Dani és Pongó Martin, akik alapemberek. A pontokkal nem álltunk hadilábon, de a védekezésünk nem volt jó. A lepattanózásban is nagyon alulmaradtunk, és végül ez döntött, hiszen ha visszaszedik a labdákat, előbb-utóbb be fogják dobni. Így is lett – értékelte a meccset Hosszú István vezetőedző. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában