Kosárlabda

2021.07.01. 07:00

Japánban lép pályára a csapat

A magyar férfiválogatott hétfőn találkozott Kecskeméten, innen indultak tovább szerdán Japánba.

Nyitray András

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány

Fotó: Bús Csaba

Az okinavai tornán az olimpiára készülő házigazdákon kívül a finnekkel és a belgákkal csap össze a nemzeti csapat, mely már az év második felében esedékes tétmérkőzésekre is hangolhat hosszabb idő elteltével a 2023-as vb egyik helyszínén. A vb-selejtezők első szakaszára november 22. és 30. között kerül sor, a csoportok sorsolásának időpontja egyelőre nem ismert.

A válogatott kerete: Benke Szilárd (Falco-Vulcano Energia KC Szombathely), Eilingsfeld János (Atomerőmű SE), Fazekas Máté (Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét), Ferencz Csaba (Egis Körmend), Golomán György (Spirou Basket), Horti Bálint (Zalakerámia ZTE KK), Keller Ákos (Falco-Vulcano Energia KC Szombathely), Lukács Norbert (Alba Fehérvár), Perl Zoltán (Falco-Vulcano Energia KC Szombathely), Pongó Marcell (Crailsheim Merlins), Allen Rosco (Niigata Albirex), Szabó Zsolt (Alba Fehérvár), Váradi Benedek (Falco-Vulcano Energia KC Szombathely), Vojvoda Dávid (Alba Fehérvár).

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában