labdarúgás / galériával

2021.07.26. 07:15

Győzelemmel zárta le a felkészülést a KTE

A KTE HUFBAU vasárnap zárt kapus felkészülési mérkőzéssel zárta le a nyári munkát, hétfőtől már a Budaörs elleni hazai bajnoki nyitányra hangolnak. A főpórbát a Szeged ellen vették sikerrel.

Nyitray András

Fotó: BUS_CSABA

Az első lehetőségre hat percet kellett várni, de Lukács emelését még olvasta Molnár kapus. A 13. percben Madarász beadása után Hadarót találta meg a labda a hosszún, aki aztán egy átvétel után kilőtte a bal felsőt a léc érintésével (1-0). A 18. percben Lukács tudott ziccerben kilépni, meg is célozta a hosszú alsót jobbal, de a kapus bravúrral védett. Az ivószünet után nagyon jól jött vissza a KTE, gyakorlatilag egy percen belül kiharcolt egy büntetőt Tóth Barna, amit aztán maga értékesített (2-0).

A szünetben a Szeged cserélt, Gréczi Márton kitűnően szállt be, rögtön meg is dolgoztatta egy átlövéssel Vargát. Az 53. percben megint Lukács és Tóth játszott össze, előbbi lapos beadását azonban utóbbi nem tudta kellő erővel kapura kotorni, így Molnár védeni tudott. Az 55. percben egy előre ívelt labdát Gréczi húzott középre, amit Germán szenzációs mozdulattal lőtt kapásból a jobb felsőbe (2-1). Az utolsó harminc perc már inkább mezőnyharcot hozott, gólt már nem, így 2-1-re nyert a KTE.

A KTE HUFBAU augusztus 1-jén (vasárnap) a Budaörsöt fogadja 19:00-kor a Széktói Stadionban, a Merkantil Bank Liga 1. fordulójában.

KTE HUFBAU – Szeged-Csanád GA 2-1 (2-0)

Edzőmeccs, Széktói Stadion

KTE: Varga – Madarász, Szabó, Rjasko, Belényesi, Hadaró, Nagy, Vágó, Katona, Tóth B., Lukács. Csereként beállt: Tóth D., Buna, Szuhodovszki, Grünvald, Marsa, Puskás, Szalai.

Gól: Hadaró (13.), Tóth B. (22.) ill. Germán (55.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában