Kosárlabda

2021.04.01. 18:01

Alázatos és kemény munkát vár Váradi

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a 12. helyen végzett az alapszakaszban, ahol 10 győzelem mellett 16 vereség volt a mérlege, így a rájátszásban a 9-14. helyekért folytathatják a küzdelmeket.

Kovács Nóra

Minél több meccset megnyerne a Kecskemét

Fotó: Bús Csaba

Tíz mérkőzés vár még Váradi Kornél együttesére. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a 12. helyen végzett az alapszakaszban, ahol 10 győzelem mellett 16 vereség volt a mérlege, így a rá­játszásban a 9-14. helyekért folytathatják a küzdelmeket.

A play-out szakasz oda-visszavágós körmérkőzések formájában kerül lebonyolításra. A Kecskemét az Oroszlány, a Zalaegerszeg, a Pécs, a Kaposvár és a Jászberény ellen játszik a folytatásban. A csapatok az alapszakasz minden eredményét magukkal viszik. Esetleges holtverseny eldöntésénél pedig a play-out szakaszban játszott mérkőzések eredményét kell figyelembe venni. A körmérkőzéses szakasz végén az utolsó helyezett csapat kiesik.

Szombaton idegenben már az OSE Lions vendégeként lép pályára 18 órától, zárt kapuk mögött a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A play-outban is minél több meccset megnyerne a KTE.

– A lényeg, hogy mindenki végig ugyanolyan alázattal és keményen dolgozzon, mint azt tettük az egész szezon során – nyilatkozta Váradi Kornél, a Kecskemét vezetőedzője.

– Ez szükséges lesz, hiszen nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy mi nemcsak magunkat képviseljük, hanem a várost, a támogatóinkat, a szurkolóinkat, a fiataljainkat az akadémiáról, akik számára a játékosok példaképek. Minden mérkőzésen úgy kell pályára lépnünk, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból és mindent megtegyünk a győzelemért, de erre a csapatra ez eddig is jellemző volt, ez mindenféleképpen így is fog maradni. Szerencsére most betegségek, komolyabb sérülések nincsenek a csapatnál. Ez pedig nagyon fontos a jelenlegi időszakban, mert a harmadik hullám elég komoly számokat mutat, nagyon sok megbetegedés van. Kívánok minden kosárlabdabarátnak, olvasónak, szurkolóinknak jó egészséget és azt, hogy vigyázzunk egymásra.

Minél több meccset megnyerne a Kecskemét
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában