futsal

2021.02.24. 09:51

Céllövöldét rendezett Bordányban a Dirner

A Szarvas kizárása miatt hétcsapatosra szűkült ­Csongrád-Csanád megyei regionális futsalbajnokságban a forduló előtt az 5. helyen tanyázó Bordány SK vendége volt hétfőn este a Dirner-Siland Futsal Club.

Vincze Miklós

Herczeg Péter a harmadik gólt szerezte

Fotó: Bús Csaba

A két csapat helyezéséből kiindulva a győzelem reményében keltek útra a kecskemétiek. A mérkőzés a szerzett gólok számát tekintve olyan lett, mint egy klasszikus westernfilm, amelyben a szereplők nem töltenek, csak lőnek.

A vendégek szempontjából a mérkőzés első 15 minutuma semmi jóval nem kecsegtetett, hiszen a 16. percben már 3–0-ra vezetett a hazai csapat. Sovány vigasz ilyenkor, hogy nyilvánvaló volt, milyen hibák vezetnek az ellenfél góljaihoz. Kesergés helyett azonban Fekete és Márki gyorsan szerzett két gólt, majd a negyedik hazai találatra még Herczeg Péternek is volt ideje válaszolni, így 4–3-mal zárult az első felvonás.

A második játékrészben három perc kellett ahhoz, hogy Lóczi, majd Fekete találatával a Dirner átvegye a vezetést. Ezt követően felváltva tüzeltek a csapatok a bordányi céllövöldében, rendre a Dirner vezetett, a hazaiak pedig egyenlítettek először 5–5-re, majd 6–6-ra, aztán volt 7–7 is. Ezután a már addig is két találatot jegyző Márki Bence még kétszer megvillant, és az ő újabb kélt találatának köszönhetően 9–7 arányban győzött a Dirner-Siland, és elhozta a három pontot.

Herczeg Péter a harmadik gólt szerezte

Fotó: Bús Csaba

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában