Kézilabda

2020.09.02. 13:49

Zárt kapus lesz a KTE két mérkőzése

Ezen a héten két alkalommal lép pályára a férfikézilabda NB I./B rajtjára készülő Kecskeméti TE Piroska Szörp.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

Szerdán edzőmérkőzést vívnak Bencze József tanítványai, pénteken pedig az első tétmérkőzésüket a Ligakupában. A KTE a hazai meccseire augusztusban már beengedhette a szurkolókat, a ma és a péntek este esedékes találkozó azonban zárt kapus lesz. A Magyar Kézilabda Szövetség ugyanis annak tudatában, hogy a jelek szerint a küszöbön a koronavírus-járvány második hulláma, gondos mérlegelés alapján új egészségügyi protokollt dolgozott ki, amely érinti az NB I.-es és NB I./B-s kézilabdacsapatok mindennapjait, és elsősorban a mérkőzések megrendezését.

„Nincs fontosabb számunkra – áll a klubnak a közvélemény számra kiadott közleményében – az emberi egészségnél. Törekednünk kell arra, hogy megvédjük szurkolóinkat, játékosainkat, az ellenfél játékosait, a klubért dolgozókat és persze környezetünk minden egyes tagját, fia­talokat és időseket egyaránt. A fentiek figyelembevételével úgy határoztunk, hogy a szerdai, Budai Farkasok elleni edzőmérkőzést zárt kapussá tesszük, és ugyancsak szurkolók nélkül rendezzük meg a pénteki – Békési FKC elleni – Ligakupa-mérkőzést is”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában