labdarúgás - megye III.

2020.09.02. 13:30

Legyőzte a Géderlakot, az élre állt a Dunapataj

A megyei harmadosztályú bajnokság Déli csoportjában a hét végén a madarasi Schobloher Patrik mesterhármast szerzett a Bácsbokod elleni 7–0-s hazai győzelmet hozó mérkőzésen. Ennek éppen a dupláját rúgta meg a garai Antal Dávid, ugyanis egyedül hat góllal terhelte a Tataháza hálóját.

Petőfi Népe

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Illusztráció

Északon, Jakabszálláson a fülöpjakabi Kürtösi Szabolcs mind a négyet magára vállalta, így nyert csapata 4–1-re. A tiszaugi Nagy Attila mesterhármasa a Szank, a városföldi Kiss Szabolcs triplája a Bugac ellen már csekélységnek hat. A Közép csoportban kétszer is vezetett a Kecel II. Akasztón, mégis otthon tartották a hazaiak a pontokat. A Déli csoportban a Dunapataj fogadta a tavaly még megye kettes Géderlakot, magabiztosan győzött a hazai gárda, és így listavezető a Fajsz társaságában.

MEGYE III., DÉL: Madarasi SE–Bácsbokodi SK 7–0, Garai KSE–Tataháza SE 9–0, Kenderes SE–Kisszállási SC 0–2, Bácska SE Vaskút–Kelebia KNSK 3–3, Bácsalmási PVSE II.–Híd SC 1–3, Felsőszentiván–Dunagyöngye SK II. 3–1.

MEGYE III., ÉSZAK: Jakabszállás KSE–Fülöpjakab SE 1–4, Tiszaug KSE–Szanki OBSE 7–2, Ágasegyháza SE–Szabadszállási SE II. 3–1, Városföldi SE–Bugac KSE 8–0, Jászszentlászlói SE–Helvéciai SE 3–2, Ladánybenei LC–Fülöpszállási SE 4–5.

MEGYE III., KÖZÉP: Tabdi KSE–Kecel FC II. 2–6, Akasztó FC II.–Szilády RFC 4–3, Vadkert FC STE II.–Tázlári FC 6–0, Császártöltés EFSK–Bócsai BL SE 2–1, Kunfehértó KSE–Kiskőrösi LC II. 1–0, Kaskantyúi FSE–Csengőd SE 4–1, Balotaszállás FC–Kecel Senior FC 5–2.

MEGYE III., NYUGAT: Tass KSE–Fajszi SE 0–3, Dunavecsei SE–Apostag 2–0, Dunapataji KSE–Géderlaki KSE 2–0, Homokmégy KSE–Dunaszentbenedek KSE 6–1, Uszód–Szakmár 2–2, Szentmárton SE–Miklósi GYFE 1–3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában