labdarúgás

2020.07.04. 15:49

Az Akasztó elkezdte a munkát

Ezen a héten megkezdte a megyei első osztályban szereplő Akasztó felnőttlabdarúgó-csapata a következő idényre való felkészülést.

Vincze Miklós

Öt új játékos vett részt az első edzésen

Forrás: Beniczki Dávid

Az új, idén nyáron kinevezett vezetőedző, Holczimmer Tamás által vezetett tréningen öt olyan játékos – Dobosi Zsolt, Márki Bence, Szabó Szabolcs, Bányai Máté és Geiger Roland – vett részt, akik ősztől már biztosan az Akasztót fogják erősíteni. A felnőttkeret ugyanakkor még két játékossal gyarapodhat, hogy kik ők és valóban aláírnak-e Akasztóra, az a napokban fog kiderülni. Patai Gergő, Patai Balázs és Turancsik Patrik ugyanakkor távozik az egyesülettől.

Az Akasztó az első előkészületi mérkőzését szombat délután 17 órai kezdettel vívja, a Ráckeve vendégeként lép pályára a megújult csapat. Június 11-én Szabadszálláson futballoznak, július 18-án otthon is láthatja őket a közönség, a Kiskunhalast fogadják, majd július 24–25-én egy kétnapos tornán vesznek részt Ráckevén. A további, esetleges felkészülési mérkőzéseket annak függvényében kötik le, hogy mikor indulnak a megyei kupa küzdelmei.

Öt új játékos vett részt az első edzésen
Fotó: Beniczki Dávid

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában