kosárlabda

2020.03.05. 16:53

Nincs vesztenivalója a KTE-nek

Pontosan egy hónap után folytatja a férfi élvonalbeli bajnokságot a KTE-Duna Aszfalt. A hírös városiak ellenfele a 20. fordulóban a Körmend lesz, a találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a Rába-parti városban.

Borbély Károly

KTE-Duna Aszfalt – Jászberényi KSE férfi kosárlabda NB I ‘A’ csoport, 19. forduló Kecskemét, Messzi István sportcsarnok

Fotó: Bús Csaba

Február 7-én fogadta és győzte le 75–65-re a Jászberényt a KTE-Duna Aszfalt a férfi NB I./A csoportos bajnokságban. Ezt követően a magyar férfiválogatott Európa-bajnoki selejtező-sorozata miatt egy hónapig szünetelt a pontvadászat. A hétvégén újra indul a bajnokság.

KTE-Duna Aszfalt – Jászberényi KSE
férfi kosárlabda NB I ‘A’ csoport, 19. forduló
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
Fotó: Bús Csaba

– A Körmend jelenleg második a magyar bajnokságban, Európában pedig a legjobb száz között jegyzik. Az biztos, hogy a fogadóirodák nem a hazaiak győzelmére fizetik a legtöbbet. Éppen ezért azt mondtam a játékosaimnak, hogy nincs vesztenivalónk, ugyanakkor van esélyünk nyerni. Ez utóbbi úgy érhető el, ha bátran, a gyakoroltak szerint játszunk és kiadjuk magunkból a maximumot. Feltett szándékunk, hogy a forduló egyik meglepetését okozzuk. Ha viszont nem így lesz, de a szokásokhoz híven mindent kiadunk magunkból, akkor emelt fővel távozhatunk – vélekedett Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában