úszás

2020.02.04. 15:17

Ötvenegy érmet szereztek a Bácsvíz-KVSC versenyzői

Borbély Károly

A Bácsvíz-KVSC csapata a kecskeméti viadalon

Forrás: Bácsvíz-KVSC

A Kecskeméti Fürdőben rendezett IX. Aranyhomok Kupa nemzetközi viadalon 34 egyesület 535 versenyzője rajtolt az elmúlt hétvégén. A csapatok pontversenyét a Kőbánya SC nyerte, míg a második helyen a Bácsvíz-KVSC végzett, a dobogó harmadik fokára az FTC állhatott fel.

A Bácsvíz-KVSC csapata a kecskeméti viadalon
Fotó: Bácsvíz-KVSC

Az egyéni versenyszámokban a KVSC versenyzői összesen 51 dobogós helyezést – 18 arany-, 16 ezüst- és 17 bronzérem – szereztek. Egyéniben a 10 éves lányok mezőnyében a legmagasabb LEN-pontszámot Mohay Janka, míg a 11 éveseknél Kiss-Pauditz Aliz érte el, így ők ketten hazavihették a korosztály legjobbjainak járó kupákat.

A KVSC éremszerzői: Bali Dorottya, Bogdán Luca, Czeglédi Diána, Czeglédi Kenéz, Czeglédi Zselyke, Demjén Bátor, Dongó Gellért, Farkas Janka, Garajszki Máté, Király Léna, Kiss-Pauditz Aliz, Lajter Szabolcs, Mácsai Dóra, Márhoffer Soma, Mohay Janka, Mozsárik Levente, Osztényi Dániel, Pajor Franciska, Pintér Csaba, Szabó Nóra, Szilvási-Hazag Aliz.

További pontszerzők: Albert János, Hajagos Benjamin, Katona Lujza, Kosztolányi Anna, Kovács Tamás János, Szűcs Barnabás, Tarsoly Zsolt, Tóth Molli.

Felkészítő edzők: Nagy Zoltán, Bálint Zoltán és Bács Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában