DIÁKSPORT

2020.01.22. 17:08

Félegyházi és kecskeméti iskolákat díjaztak

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) kedden tartotta a 2018/2019-es tanév legjobbjainak díjátadóját.

Borbély Károly

A Bács-Kiskun megye legeredményesebb testnevelője elismerést Szabó István (középen), a kecskeméti Arany János Általános Iskola pedagógusa kapta

Forrás: Magyar Diáksport Szövetség

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) kedden tartotta a 2018/2019-es tanév legjobbjainak díjátadóját. Az ország általános iskolái között első helyen végzett a kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola – testnevelők: Dinnyés-Kis Zsuzsanna, Kurucz Kornélia, Rekedt-Nagy Zoltán, Nádasdi Péter –, amelynek IV. korcsoportos többpróbacsapata, valamint a súlylökő Kovács Richárd rekordot döntött.

A középiskolák között második lett a kecskeméti Bolyai János Gimnázium – testnevelők: Nyilas Beáta, Kovács Gergely, Ábel József, Szabó Tamás. Az intézmény sportskáláján az atlétika, a kosárlabda és a röplabda lett a legeredményesebb, de labdarúgóik, kézilabdásaik is kiemelkedően teljesítettek.

A Bács-Kiskun megye legeredményesebb testnevelője elismerést Szabó István (középen), a kecskeméti Arany János Általános Iskola pedagógusa kapta
Fotó: Magyar Diáksport Szövetség

Az MDSZ minden évben díjazza a megyék legeredményesebb testnevelőit is. Idén Bács-Kiskunból ezt az elismerést Szabó István, a kecskeméti Arany János Általános Iskola testnevelője kapta. Szabó tanár úr évtizedek óta kiváló utánpótlást nevel röplabda sportágban. Kiváló eredményeket érnek el tanulói az atlétika különböző szakágaiban is. Tehetségfelismerése és tehetséggondozó munkája, szakmai tudásával együtt a legkiválóbb testnevelők közé emeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában