Labdarúgás

2019.12.19. 10:17

Rosszul sikerült az idény a TLC-nek

Az NB II.-es Duna Aszfalt-Tiszakécske LC a 16. helyen karácsonyozik. A csapat január 3-án, pénteken találkozik ismét, és megkezdi a felkészülést a 2019/2020-as bajnokság folytatására.

Szentirmay Tamás

Tölgyesi Viktor (labdával) csapatkapitány bízik a jobb bajnoki folytatásban

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Szentirmay Tamás

Nem úgy sikerült az őszi szezon a Tisza-parti kisváros csapatának, a TLC-nek, mint ahogyan azt a szurkolók, a játékosok, de legfőképpen az egyesület vezetése elképzelte. Húsz mérkőzésből mindössze hat alkalommal nyertek, három döntetlen született és tizenegyszer hagyták el vesztesként a pályát. Az idei utolsó mérkőzésen, az Ajka elleni kiesési rangadón sem sikerült begyűjteniük a három pontot.

A meccsről Tölgyesi Viktor csapatkapitány így beszélt: – Sajnos a meccs elején kimaradtak a helyzeteink, ami megbosszulta magát, az Ajka vezetést szerzett. A második félidőben hatalmas fölényben játszottunk, két kapufát is rúgtunk, de egyenlítenünk nem sikerült. Nemcsak Ajkán nem volt szerencsénk, hanem az őszi szezonban több meccsen. Reméljük, hogy a folytatásban máshogy lesz. Nagyon nehéz volt a magunk mögött hagyott időszak, ez látszik is az eredményen. Az egész pályafutásom alatt nem találkoztam akkora sérüléshullámmal, mint amilyennel most Tiszakécskén. A sok hiányzónak, illetve a rengeteg kihagyott ziccernek, védekezési bakinak is köszönhetjük a gyenge őszi szereplést. Bízom benne, hogy a hibákból mindenki tanult.

Tölgyesi Viktor (labdával) csapatkapitány bízik a jobb bajnoki folytatásban
Fotó: Szentirmay Tamás / Petőfi Népe

Tölgyesi a jövőről fogalmazva elmondta, hogy a csapat magja valószínűleg egyben marad, és ha felépülnek a sérültek, akkor velük kiegészülve teljesen más gárdát láthatnak majd a nézők a pályán. Minden bizonnyal erősítés is történik majd, mert ez ráfér a csapatra.

A tiszakécskei együttes 2020 első bajnokiját február 2-án vívja, az ETO FC Győrt fogadja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában