Kosárlabda

2019.12.05. 20:35

Kemény csatában győzött a KTE-Duna Aszfalt

A Falco elleni, vasárnapi rangadó után csütörtökön újra hazai pályán léphetett pályára a KTE-Duna Aszfalt együttese. Azt a Sopron fogadták a Messzi István sportcsarnokban, amely 1-8-as mérleggel állt az összecsapás előtt. A vendégek megnehezítették a Forray-alakulat dolgát, de végül a bevált játékrendszernek köszönhetően jöttek az extra dobások, és 90-80-ra nyertek Wittmannék.

ktekosar.com

Fotó: BUS CSABA

Forray Gábor értékelése: Szeretnék gratulálni a vendégeknek, mert megnehezítették a dolgunkat. Ha valaki jól játszik, akkor könnyű nyerni. Akkor viszont nehéz, ha nem játszunk jól, viszont most nekünk ez sikerült egy jó csapat ellen. Az eredmény nem tükrözi híven az egész meccs képét, mert fej-fej mellett haladtunk sokáig. A kritikus pillanatokban a bevált szisztémához tudtunk nyúlni, és ez megint a mi javunkra fordította a meccset. Most egyet szusszanunk, aztán készülünk a következő mérkőzésre – olvasható a csapat honlapján.

KTE-Duna Aszfalt – Sopron KC 90-80 (18-26, 30-19, 14-20, 28-15)

férfi kosárlabda NBI A-csoport, 12. forduló

Kecskemét, Messzi István sportcsarnok

Játékvezetők: Tőzsér Dénes, Nagy Viktor, Török Róbert

MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt

KTE-Duna Aszfalt: Wittmann 25/12, Thomas 13/9, Djeraszimovic 20/9, Djuraszovic 9/3, Karahodzsics 21. Csere: Kucsera 2, Lewis -, Vukcevic -, Révész -.

Vezetőedző: Forray Gábor

Sopron: Kinney 12/3, Thompson 22/12, Takács -, Rivers 12/6, Carter 15. Csere: Werner -, Molnár -, Supola 10, Jogela 9/3, Fazekas -.

Vezetőedző: Kostas Flevarakis

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában