röplabda

2019.12.10. 12:00

Győzött hazai pályán a RÖPKE

Szombat délután a HÉP-RÖPKE SE a sereghajtót, a Kistext csapatát fogadta. A mérkőzést mindegyik szettet magabiztosan behúzva, 3:0 arányban nyerte meg a hazai gárda.

Vincze Miklós

Selmeczi Vanda (balra) és Pádár Adrienn

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Csala Bernát tanítványaival szemben a vendégek az első szettben mindössze kilenc, a második és a harmadik etapban pedig tizenegy pontot tudtak szerezni. A győzelmet követően a kecskeméti hölgykoszorú egy hellyel előrébb lépett a tabellán, és most az 5. helyet foglalja el.

HÉP-RÖPKE SE–Kistext 3:0 (9, 11, 11)

– Koncentráltan játszottunk és dinamikus játékot sikerült hoznunk a mérkőzés első szettjében – nyilatkozta a lefújást követően Csala Bernát, a hazaiak mestere. – A második játszmában viszont átvettük az ellenfél lassabb játékát és egy kissé ráültünk a mérkőzésre. A harmadik szettben jöttek a cserék, akik szépen játszottak, így aránylag egy sima győzelmet tudtunk aratni a vendégcsapat ellen.

– Bíztunk a győzelemben – jelentette ki Kenderes Dóra, a kecskeméti csapatkapitány. – Ezen a mérkőzésen mindent kipróbáltunk a játékunkban, amit lehetett. Örülök, hogy olyan játékosok is pályára léphettek, akiknek eddig nem volt szerepük az elmúlt mérkőzéseken.

A HÉP-RÖPKE SE az év utolsó mérkőzését december 17-én, kedden játssza, a 18 óra 30 perckor kezdődő mérkőzésen a Közgáz SC felnőttcsapatát fogadja.

Selmeczi Vanda (balra) és Pádár Adrienn
Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában