Labdarúgás - megyei U16

2019.10.22. 07:00

Megszerezte első győzelmét a Lajosmizse

Egészen a 8. fordulóig pont nélkül állt a Lajosmizse a megye U-16-os bajnokság Északi csoportjában. Ez az elmúlt hétvégén megváltozott, ugyanis a gárda a Tiszaalpár elleni gólzáporos mérkőzésen megszerezte az első győzelmét.

Vincze Miklós

Hürkec már a 3. percben megszerezte a vendégcsapatnak a vezetést, ezt Faragó a 7. percben egalizálta. Öt perc múlva Novák Zoltán góljával már újra az Alpár vezetett, három percre rá Szeibert egalizált, majd Dodó góljával átvette a vezetést a hazai gárda, hogy aztán Hürkec a saját maga második, csapata harmadik találatával gondoskodjon arról, hogy 3–3-as állással vonuljanak az öltözőbe a csapatok.

A második játékrészben folytatódott a flúgos futam, két góllal meglépett a Tiszaalpár, Novák Zoltán lőtt újabb két gólt az első negyedóra végén. Nem adták föl a hazaiak, Csorba és Dodó révén két perc alatt egyenlítettek, majd a hajrában Bujdosó góljával a győzelmet is megszerezték.

Lajosmizsei VLC–Tiszaalpári SE 6–5 (3–3)

Lajosmizse, 50 néző, vezette: Juhász László (Bali Dorka)

Lajosmizse: Martinovics – Pintér, Baranyi, Faragó (Bujdosó G.), Erős (Árva), Csorba, Bujdosó B., Csicsó, Dodó, Juhász (Gyurcsó), Szeibert (Jurászik.) Edző: Garzó András.

Tiszaalpár: Palásti – Hekkel, Hürkec, Novák Z., Lingurárin, Novák K., Balog, Patai, Fábián, László, Freivolt.

Gól: Faragó 7., Dodó 20., 60., Szeibert 15., Csorba 59., Bujdosó 85., illetve Hürkec 3., 34., Novák Zoltán 12., 54., 57. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában