kézilabda

2019.10.16. 21:39

Búcsúzott a kupától a KTE-Piroska Szörp

A férfi NB I./B-s bajnokság Nyugati csoportjában nyolcadik NEKA együtteséhez látogatott kedden a Keleti csoportban hatodik (mindkét mezőny 12 csapatos) KTE-Piroska Szörp a Magyar Kupa második fordulójában. A találkozó a vendégek vereségével végződött.

Borbély Károly

Forrás: shutterstock.com

NEKA–Kecskeméti TE 24–21 (12–10)

Balatonboglár, 100 néző. Vezette: Cseszregi Imre, Sipos József

Kecskemét: Szél, Szabó M. (kapusok), Csuzi 5, Kátai 3, Talmácsi 3, Kis D. 2, Füstös 2, Forgács 2, Vörösváczki 1, Major 1, Berkes 1 (1), Szrnka 1, Francia, Csordás, Bálint. Edző: Ocsovai Zsolt

Kiállítások: 6, ill. 4 perc

Hétméteresk: 3/2, ill. 3/1

Döntetlenre többször is állt a mérkőzés, de a vezetést egyszer sem kaparintotta meg a kecskeméti csapat, végig futnia kellett az eredmény után.

– Kritikán aluli játékot produkáltak azok a játékosok, akik az utóbbi meccseken nagyon keveset szerepeltek, vagy egyáltalán nem léptek pályára. Lehet mondani bármit, de el kell gondolkodnia egy-két embernek és gyorsan összeszednie magát, mert ez borzasztóan gyenge produkció volt. Nem mentség az sem, hogy öt tapasztalt játékosunk hiányzott. Nagy intőjel ez a vereség azoknak, akik ma pályára léptek – mondta Ocsovai Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában