futsal

2019.10.18. 10:50

A szlovák bajnokaspiráns otthonában meccselt a ScoreGoal

Csütörtök este a szlovákiai MIMEL Lucenec (Losonc) otthonában játszotta első nemzetközi meccsét az SG Kecskemét Futsal csapata. A nemzetközi barátságos találkozóra a világbajnoki selejtező tornák miatti szünet adott lehetőséget a csapatok számára.

Vincze Miklós

Forrás: beküldött fotó

A losonciak hazájuk bajnokságát toronymagasan vezetik négy fordulót követően. 47 rúgott gól mellett mindössze 6-ot kaptak, ami jól mutatja, hogy milyen erős csapatról van szó. Keretükben brazil légiósok, sokat látott szlovák és magyar játékosok találhatóak.

A mérkőzésen egyértelműen a hazaiak brazil sora volt a döntő tényező, amikor ők pályán voltak, akkor tudtak igazán dominálni. Az SG Kecskemét Futsal játékosai felszabadultan játszhattak, és szép akciók végén négyszer is betaláltak. A magyar élvonal újonca tehát emelt fővel jöhetett le a szlovák bajnokaspiráns ellen a pályáról.

– Sok-sok olyan elemet sikerült belecsempészni a játékba, amellyel megleptük őket, gólhelyezeteket dolgoztunk ki, és ezeknek köszönhetően négyszer betaláltunk – nyilatkozta a lefújást követően Koós Károly. – Szerintem néhány bennünk is maradt. Természetesen a haziaknak is bőven volt még sansza, a magyar bajnok Berettyóújfaluhoz tudnám őket hasonlítani játéktudásban. Nagyon bízom benne, hogy egy-egy ilyen meccs után erősödik az önbizalmunk, mert tényleg meg is érdemeljük. Van keresnivalónk bárki ellen, és van helyünk a magyar NB I.-ben. Mindenki remekül állt hozzá a feladatokhoz, ezért gratuláció jár a fiúknak.

Az SG Kecskemét Futsal felkészülése emelt edzésszámmal folytatódik a jövő héten, majd a hírös városiak október 30-án zártkapus edzőmeccset vívnak a Kastélydomb ellen.

MIMEL Lucenec (Losonc)–SG Kecskemét Futsal 9–4 (6–2)

Kecskeméti gólszerzők: Kovács, Csamangó, Dobosi, Szedmák.

Fotó: beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában