futsal

2019.10.09. 20:33

A Fradit fogadja a kecskeméti alakulat

A Fradi ellen egyetlen csapatot sem kell különösebben motiválni, így a kecskemétit sem. Pénteken a fővárosi zöld-fehérek érkeznek a hírös városba, hogy megmérkőzzenek a hazaiakkal, akik szeretnék megszerezni az első bajnoki győzelmüket.

Borbély Károly

Ahogy a szurkolók, úgy a kecskeméti játékosok is szeretnének már győzelmet ünnepelni

Fotó: Bús Csaba

A férfi NB I-es bajnokság 7. fordulójában a Ferencvárost fogadja az SG Kecskemét Futsal. A vendégek három ponttal előzik meg a tabellán a hazaiakat, tehát a hírös városi együttes győzelme esetén beérné a zöld-fehéreket.

A szezont két nyertes mérkőzéssel indították a fővárosiak, de azóta négy meccsen csak egyetlen pontot tudtak szerezni. Betudható ez a sorsolásuknak, ugyanis – a Kecskeméthez hasonlóan – a legjobbakkal mérkőztek az elmúlt hetekben.

– Az eredményei alapján nálunk erősebb csapatnak tűnik pénteki ellenfelünk. Úgy tudjuk, lesznek hiányzóik, így ezt kihasználva jó lenne megszerezni az első győzelmünket. Van ugyan négy pontunk, és a tabellán egy győzelem szerepel a nevünk mellett, de azt a három egységet az asztalnál szereztük, nem a pályán – mondta Koós Károly edző, arra utalva, hogy második fordulóban 2–2-es eredményt ért el a Rubeola FC otthonában az SG Kecskeméti ScoreGoal, de a meccset követően a hírös városi klub óvott, mivel a versenykiírásnak nem felelt meg a hazai csapat, ugyanis csak két 1998. január 1. után született játékost neveztek a találkozóra. Az óvást elfogadta az Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága, így 3–0-val a kecskeméti együttes kapta a három pontot.

Koós Károly beszélt arról is, hogy egy Fradi ellen egyetlen csapatot sem kell motiválni, így a kecskemétit sem. A tréner biztos abban, hogy jó meccset látnak a nézők, akiket szeretnének végre egy győzelemmel megörvendeztetni.

Ahogy a szurkolók, úgy a kecskeméti játékosok is szeretnének már győzelmet ünnepelni
Fotó: Bús Csaba

A pénteki találkozót nem a Messzi István Sportcsarnokban rendezik, hanem 20 órától az Árpádvárosi Sportcsarnokban.

– Kisebb teremben játszunk pénteken, de ennek akár örülhetünk is, hiszen az Árpádvárosiban a minket buzdító háromszáz szurkoló jobb hangulatot tud teremteni – tette hozzá a szakember, aki a Fradi elleni bajnoki után legközelebb november 4-én vezényli csapatát élvonalbeli meccsen. A magyar válogatott világbajnoki selejtező tornája miatt ugyanis szünetel a bajnokság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában