labdarúgás - megye II.

2019.10.14. 13:41

A Borota győzött Tompán

A 8. fordulót megelőzően a megye kettő Déli csoportjában az 5. helyen tanyázó Tompa a Borotát fogadta a hétvégén. Közönségszórakoztató mérkőzésen a vendégek elvitték a pontokat.

Vincze Miklós

Nagy rangadóra volt kilátás, nem is okozott csalódást a mérkőzés a nézőknek. A vezetést a hazai gárda szerezte meg, Kazi révén, Nikutovic hamarosan egyenlített, majd második góljával a vezetést is átvette a Borota. Kazi újra beköszönt az első félidő hosszabbításában, így 2–2-vel vonultak pihenőre a csapatok.

A második játékrész már a Borotáé volt. Nikutovic még kétszer beköszönt a második félidő első részében, Kopunovic gólja már az ötödik, vendég találat volt. Fülöp a 88. percben kozmetikázott még az eredményen.

A mérkőzésen megérdemelten győzött a vendégcsapat, amelynek szerb csatára, a négy gólt szerzett Sasa Nikutovic újra benyújtotta az igényét a gólkirályi címre.

Tompa–Borota 3–5 (2–2)

Tompa, 150 néző. Vezette: Géró (Farkas A., Farkas L.)

Tompa: Labanc –Prentel, Papp (Vojnic), Andróczki (Mucsi), Kátai (Szabó-Galiba), Fülöp, Miklós-Balog (Bélavári), Sakál, Dordevic, Kazi, Farkas. Edző: Dulics Joszip

Borota: Horvát – Madarász Zs. Kovács Z., Madarász Á. (Madarász Cs.), Tarjányi (Ott), Nikutovic, Trója (Szabó R.), Lukac (Végvári), Kopunovic, Ciric, Piriczki. Edző: Szem Róbert

Gólszerző: Kazi 3. Kazi 46., Fülöp 88., ill. Nikutovic 10., 19., 59., 65., Kopunovic 67. Kiállítva: Prentel 81.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában