labdarúgás

2019.05.24. 12:26

Török László lett a Hatvan edzője

Kecskemétről Hatvanba tette át a székhelyét Török László, aki saját nevelésű játékosként tizenkét éven át erősítette egyebek mellett a hírös város csapatait és a Tiszakécskét, majd tizenkét éven át edzőként és vezetőként szolgálta a Kecskeméti TE-t.

Vincze Miklós

A negyvenkilenc éves, pro licences diplomával rendelkező edző legutóbb a Mercedes-Benz Kecskeméti Labdarúgó Akadémián vállalt szerepet a labdarúgásban. Érdekesség, hogy a hatvani klub a Hatvanból Tiszakécskére távozó Simon Antal helyére keresett edzőt. A hatvani klub az idén megnyerte a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot, és készül az NB III.-as osztályozóra. Az FC Hatvan az idei bajnoki év végéig szóló szerződést kötött a szakvezetővel azzal a szándékkal, hogy kölcsönös elégedettség esetén a szerződés meghosszabbítására is sor kerülhet. – Az érdemi munkát a jövő héten kezdem annak reményében, hogy sikerül kiharcolni az NB III.-ba jutást – jelentette ki Török László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában