labdarúgás - NB II.

2019.05.06. 14:52

A hosszabbításban lőtt góllal kapott ki a Tiszakécske

Sokáig úgy tűnt, hogy megszerzi a tizenhatodik döntetlenjét a Tiszakécske az NB II-es bajnokság 2018/2019-es szezonjában. A vendég Balmazújváros azonban a 93. percben betalált, és három ponttal zárta a 36. fordulót.

Szentirmay Tamás

Fekete Ádám (fehérben) és Ludánszki Bence (jobbra) harcol a labdáért

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Szentirmay Tamás

A találkozó előtt először hallhatták a szurkolók a kécskei bevonulási indulót, amit helyi fiatalok szereztek. A kezdőrúgást az együttes dobosa, Bogár Lajos végezte el. Majd kezdődhetett a meccs, amely a hosszabbításban dőlt el a vendégek javára.

Duna Aszfalt-Tiszakécske VSE–Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0–1 (0–0)

Tiszakécske, 350 néző. Vezette: Radványi Ádám (Máyer Gábor, Bertalan Dávid)

Tiszakécske: Helesfay – Huszti, Kardos, Ludánszki, Oláh, Tölgyesi (Polyák), Mihály D., Gréczi G., Kocsis G., Szabó D. (Gréczi M. 63.), Kirchner. Vezetőedző: Sinka Antal

Balmazújváros: Verpecz – Kovács N., Papucsek, Bora, Király, Domokos, Patvaros, Pongrácz, Ternován (Zádori 75.), Fekete Á. (Berki 46. ), Kóród (Kónya 84.). Vezetőedző: Golem Toni

Gólszerző: Zádori (0–1) a 93. percben.

Sinka Antal: – Szerettük volna ezt a mérkőzést ponttal zárni, de ahogy közeledtünk a vége felé, egyre jobban látszott, hogy a csapat ösztönösen törekedett arra, hogy az egy pontot megtartsa. Ezzel ugyanis a Balmazújváros biztos, hogy mögöttünk marad a bajnokság végén is, és matematikailag sem tud megelőzni bennünket. A mai mérkőzésen nem alakult ki látványos játék, és a 93. percben pontrúgásból keresztül húzták a számításunkat a vendégek. A játékos állományunk alkalmas a védekezésre, sajnos a támadóink kiestek hosszú időre. Nem nagyon volt helyzet a mérkőzésen, ebből kell majd előre lépni a hátralévő két találkozón.

Golem Toni: – Nagyon kemény mérkőzés volt, rengeteg párharccal. Úgy gondolom, hogy kontrolláltuk a meccset. Az utóbbi találkozókon a végjáték nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna, most az utolsó percben a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést. Korábban nem állt mellénk a szerencse, most viszont igen. Azon még nem gondolkodunk, hogy ez elegendő lesz-e bennmaradáshoz. Két fontos mérkőzésünk van még hátra, a Vác és a Budafok ellen, szeretnénk mind a kettőt megnyerni.

A forduló további eredményei: Kaposvári Rákóczi FC–Vác FC 1–0, Monor–Ceglédi VSE 0–1, BFC Siófok–Mosonmagyaróvári TE 3–1, Csákvár–Kazincbarcika 0–2, ETO FC Győr–Gyirmót FC Győr 1–0, Békéscsaba–Soroksár 3–5, Nyíregyháza Spartacus–Dorog 2–1, Zalaegerszegi TE FC–Budafoki MTE 4–1, Vasas FC–Budaörs 3–3.

A Tiszakécskének még két meccse van a bajnokságból, május 12-én Vácott vendégeskedik, majd 19-én a Dorogot fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában