futsal

2019.03.13. 16:09

Remizett a ScoreGoal

Hétfő este a sereghajtó Energia SC Gyöngyös csapatát fogadta a Kecskeméti ScoreGoal FC az NB II. Keleti csoportjában, a felső­házi rájátszás második fordulójában.

Vincze Miklós

A hazai Sallai Bence nyitotta meg a gólok sorát

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Lendületesen kezdett a hazai gárda, rögtön egy Rutai-kapufával nyitottak, majd azt követően is nyomás alatt tartották a vendégek kapuját, aminek hamar meg is lett az eredménye, Sallai talált a hálóba, 1–0. A vendégcsapatnak viszonylag hamar sikerült egyenlítenie, sőt, miután Marozsi egy remek megoldás után a kapufát találta el, Bartha révén a vezetést is átvették, 1–2. Koós Károly időkérése után Marozsinak végre összejött a gól, a szokásos vízfakasztó bombáinak egyikét küldte kapura, a labda pedig a kapu jobb oldalában kötött ki, 2–2. Sokáig azonban nem örülhettek a hazaiak, a vendégek ugyanis kisvártatva újra átvették a vezetést, Bencsik talált ziccerből a hálóba, 2–3. A második játékrészben mindent egy lapra feltéve rohamozott a hazai alakulat, az első tíz percben azonban nem sok helyzetet sikerült kialakítaniuk. Rutai kimaradt ziccere után Kovács József szerezte meg egy csukafejessel a hazaiak egyenlítő gólját, 3–3. Ezt követően voltak még hazai helyzetek, Marsa is megdöngette a kapufát, majd Deák dönthette volna el a meccset, igaz, a végén a vendégek büntetőt rúghattak, Tombácz azonban bravúrral hárított.

– Egyik szemem sír, a másik nevet, támadásban ma este ugyanis extra teljesítményt nyújtottunk, a helyzetkihasználásunk viszont csapnivaló volt – nyilatkozta a lefújást követően Koós Károly, a hazaiak vezetőedzője. – Ennek tudható be, hogy az ellenfelünk képes volt visszajönni a meccsbe, sőt, a vezetést is sikerült átvennie. A második játékrészben nem kaptunk gólt, amiért dicséret illeti a csapatot, a helyzetkihasználásunk viszont a második félidőre sem javult fel, ennek tudható be, hogy döntetlen lett a vége.

A hazai Sallai Bence nyitotta meg a gólok sorát
Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

ScoreGoal Kecskeméti FC–Energia SC Gyöngyös 3–3 (2–3)

Kecskemét, 400 néző,

vezette: Borbás, Kakuk.

Kecskeméti ScoreGoal FC: Csővári – Sallai, Deák, Dobosi, Rutai. Csere: Tombácz, Szabó Sz., Márk, Marsa, Kovács J., Marozsi. Vezedőedző: Koós Károly.

Gyöngyös: Balogh – Bartha, Sári, Csoszánszki, Marosi. Csere: Ludányi, Gulyás, Bencsik, Kanalas, Berkes, Timon. Edző: Berkes László.

Gól: Sallai a 3., Marozsi a 19., Kovács J. a 32., illetve Gulyás az 5., Bartha a 16., Bencsik a 19. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában